onsdag 28 november 2007

Tidvatten

Var som vanligt mogon pigg och uppe och kollade hockey resultaten innan frukost kl 07,00.
Luleå vann Haleluleå :-) Gick sedan net till stranden på en grusväg som går nästann parallelt med den vanliga vägen. Man kommer ut bakom massage hyddorna. En bra väg att gå utan en massa försäljare och bullrig trafik. Väl framme fanns det inge vatten stället tog jag en del kort och kollade till aporna som finns lite längre bort. Men sen la jag mig under mitt favorit träd och bara kopplade av ett par timmar medan andra sprang förbi på stranden. När jag kom stegade jag upp avståndet mellan mitt tråd och vattnet det vara bara precis 100steg. När jag lämnade stranden två timmar senare så var det bara 30steg. jag badade 2 gånger men det är för långgrunt så man måste gå i 10 min innan man kan simma. Nu har jag iallafallt lört mig att tidvattnet förskjuts ca 1 timme varje dag, så imorgon borde det vara som mest vatten mellan 12-13.
Åkte sen till Krabicity som ligger ca 1,5mil bort tog bussen eller rättare sagt åkte pickupflak.
Turen tar betydligt längre dit än hem pga att bussen stannade framför Thantas i minst 20min killen som kör tutar hela tiden för att försöka uppmärksamma att här kommer bussen iallafall tills den är full.
Kolla in trafikljusen mitt i gatan
Väl inne i Krabi vart jag avsläppt mitt i röran tog kartan och försökte rökna ut var jag var. Ojoj! jag var lite off ett tag men det löste sig snabbt, sen skulle jag hitta köpcentrat men gick runt och runt. Till slut när jag skulle hem hittade jag det! Det låg tvärs över gatan där jag vart avsläppt :-)
Hit och Dit eller ?
Nu ska jag ge mig av till skräddaren som ska sy upp 2 skjortor till mig för en rimlig summa bht.
Jag blir säkert blåst som vanligt men det blir man ju på mellandagsrean också i sverige.
/Nisse

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätteträd, favoritträd, sammansatta ord!

Anonym sa...

missade du marknaden?
Långgrunt eller inte du får ju i alla fall bada varmt och skönt här är det 14 grader kallt

Anonym sa...

Hej bror min,
Vad trist det kommer att bli när du far tillbaka till sverige igen. Det har blivit smått beroendeframkallande att gå ut och kika på din blogg. Observera hur stor den kommentaren är när den kommer från lillasyster som bara använder datorn i jobbet (där jag måste)i normala fall. Nu sitter jag och kollar in detta hemifrån (varje dag!!!!)

Känner inte riktigt igen mig på AoNang strande, är du i ändan mot last café när bilden är tagen eller är nu någon annanstans?