söndag 2 december 2007

Ny ö tripp!

Idag fungerade inte intenet igen på mogonen :-(
Varför vinner inte Luleå mot Mora 2-2 ?

Dags för utflykt och jag satt och väntade för dom är ju sena som vanligt med upphämtningen.
En kille stanar en pickup utanför och kommer in, jag visar mitt papper och han nickar och säger okej. Men nere vid stranden stannar bilen tidigare än brukligt och killen inser sitt misstag han har pockat upp fel... Han skjustar mig iallafall till min destination 200m bort. Väl där inga problem för mig. Men visst stull hade det blivit på mitt hotell när rätt kille dök upp.
Även denna gång vart vi få, 7st och 5 från företaget.
Det bara av till Tup Island nu när tidvatnet är lågt så är det bara att gå över till Chicky island.
Vi var där en 40 min något sånt.

Sen vart det snorkling från båten kanon kul mycket fisk jag tog en hel del kort med en engångs undervatten kamera hoppas att något vart bra. Ska gå och lämna in den nu.

Klipporna sternarna är just under vatten ytan och riktigt vassa, jag lyckades skrapa min stortå men upptäckte inte det förrän jag kom upp i båten igen. Sa då att det var väl en haj åt de andra och skattade men den Engelsa tjejen såg riktigt förskräkt ut :-) Vidare sen till det längsta stoppet på Poda Island vart serverad samma kylda mat som på Hong turen.

Det var lika gått denna gången. Snoklade och mattade mina fiskar ...
Jag tömde nog stranden på fisk med mina saltakex. Men kul är det.

Vidare till Pharanang Beach men en härlig stanad men massaor av turister, finns ett lite udda plats därvid grottans öppning. Bilden säger allt

Vandrade genom grottan till andra sidan men där fanns inget att se mer än vatten.


Åter till Ao Nang vid 15.00 firman skickade mig med en 3mc till hotellet, men jag steg av vid supermarketen och köpte mig några billiga öl. Väl där inne hittade jag julen iform av en julgarn.
Hmm jag längtar inte hem än ...

Nu har jag fixat bloggen för idag och ska gå upp och ta en till öl, för idag har jag fått färg på kroppen. Sen blir det promenera ner längs gatan och lämna in kameran och äta.
/Nisse

1 kommentar:

Anonym sa...

Är den engelska tjjen snygg? Du har ju chans att begå en dödssynd nu!!!!