lördag 1 december 2007

Krabi shopping!

Efter ha bytt rum på mogonen gav jag mig av mot Krabistad igen vid 9,00 tiden. Hoppade på bussen och har samma otur som sist att jag blir ensam. Detta betyder att bussen kör saktare än gå fart hela turist ståket och tutar stannar även ett par min här och där. Så resan till Krabi tar bra precis en timme.Väl framme började jag med att köpa 2 par dyra skor för 3700bht. Vart det ett 2G usb minne för 899bht (dyrare än hemma)
Sen gick jag omkring lite i Karbi, hittade ett konitori som var specialister på tårtor. Fortsatte att vandra runt hittade en sprit butik och priserna var jämnförbara med taxfee.
Men jag köpte inget för jag har ju redan beställt min ranson och får det på flyget hem men vet till nästa gång att det finns om man orkar söka.
Köpte även engångsundervattenkamera för 420bht det är 160bht billigare än i Ao Nang.

Jag hittade en ställe med mycket öl, men att dom orkar stapla så högt utan pallar!
Killarna klättrade på travarna för att plocka ner.
Åter mot shopping gatorna handlade en del för syrrans barn. Hoppas nu grjerna inte är allt för stora bara. För små kommer det inte vara iallafall.

Åter i Ao Nang på bara 30min med bussen så packade jag upp det jag handlade och gick ner på stranden och slappade och badade. Nu ska jag ta en promenad ner till massagestället och sen middag.
/Nisse

Inga kommentarer: